Kunnen wij het maken? Nou en of! – just4kids.tv

Kunnen wij het maken? Nou en of!

Avatar

Bob de Bouwer is al heel wat jaren te zien in de huiskamer van elk gezin. just4kids tv wil dit graag zo houden, daarom zijn er op just4kids.tv verschillende films en series van de goedlachse Bob de Bouwer te bekijken! Bob en zijn vrienden gaan altijd weer op een nieuw avontuur en ze kunnen de kinderen als geen ander aan het lachen maken! De kids kunnen genieten van onder andere Bob de bouwer: Leve het wilde westen, Wegen en bruggen, Mega machines en Race naar de finish. Ook verschillende seizoenen van de goedlopende serie zijn te zien op just4kids.tv.

Naast Bob hebben wij ook nog Brandweerman Sam. De heldhaftige brandweerman is altijd bezig met het redden van spannende situaties. Sam en zijn vrienden hebben een leuke dosis kinderhumor en mede hierdoor is Sam al sinds 1985 de perfecte kindervriend. just4kids.tv heeft onder meer Brandweerman Sam Ufo Alarm en Helden van de storm voor jullie klaar staan!

Op just4kids.tv staat een zorgvuldig aanbod aan films waar de kinderen zich uren mee kunnen vermaken. Een oude klassieker die wij als ouders zelf nog wel kennen, kan dan natuurlijk niet ontbreken! Neem bijvoorbeeld De Schippers van de kameleon een én twee, gegarandeerd een paar uur plezier voor jong en oud.

Benieuwd geworden? Meld je nu aan bij just4kids.tv en kijk de eerste 30 dagen gratis!